За къде пазарувате?
INSPO
2 мин.

10 истории на наши клиенти

Ади Гюзелева, Емилия Стоева и Ели Кхунова
0
Благодарим, че харесахте тази статия.
Apollowine стана на 10 години! Когато през 2012г решихме да създадем Apollowine.com – специализиран онлайн магазин за вино и най-вече българско вино, много малко ни вярваха, че е възможно да се случи и то в България. Ние търпеливо се трудихме и отдадени на мисията си да бъдем посланици на българското вино, успяхме да положим началото на един по-модерен, по-достъпен, с иновативни възможности начин на пазаруване на виното, а именно онлайн. Днес, след 10 години, по-мъдри, по-опитни и вероятно по-разпознаваеми на българската и световна винена сцена, искаме да ви запознаем с 10 наши лоялни клиенти и вече приятели, които споделят своята история с Apollowine.com.В поредица от блог-статии ще ви срещнем с всеки един от тях - интересни личности и истински вино ценители, които избраха Apollowine.com  за свой онлайн магазин за вино!
 

В петък вечер Ви представяме не една,а три дами, които освен наши приятели са и наши клиенти. Три чаровни дами, които са открили любимата си напитка ( виното) навреме и продължават да развиват своята страст и да си доставят удоволствие с нови открития в нашата селекция.

 

Ади Гюзелева

 

Ади Гюзелева ( Adi Guisho) - изключително чаровна и позитивна дама, която се радва на живота с пълни ръце, а това задължително включва и вино. Тя е млада и напориста, с неизмерим авантюристичен дух ( има и кара мотор), води собствено предаване и подкаст ( InFood veritas) за добрата храна и въобще нещата от живота. Умее да си угажда и да се радва на споделеното щастие заобиколена от много и добри приятели. Ади е истински бохем, а ние сме щастливи, че успяваме да задоволим нейните винени желания.

 

Ето и нейната история с Apollowine.com:

"С Донка и Димитър сме се запознали на едно винено изложение може би преди 5 години. Хареса ми тяхната свежест, лекота в общуване и в същото време професионализъм и липса на важност. Също така и непрестанното търсене за усъвършенстване и нови хоризонти. Готини, млади, с млад дух и колоритни. Много се радвам, че вече си имат и физическо място, където ще можем да си развиваме приятелството, обмена на идеи, ученето и пиенето на вино. "

 

ЛЮБИМИТЕ 3 вина на Ади:

 

Просеко Canella Valdobiadene  купи тук >>

Pink Up Vibes на Уайн Хипис купи тук >>

Spaceman Мелник на Уайн Хипис купи тук >>

 

 

Емилия Стоева IG @mybellafigura

 

Еми Стоева или по-позната като mybellafigura в инстраграм пространството е смело и чаровно момиче, изключително креативна и отдадена на всичко, с което се захване, а виното и неговото популяризиране и задълбочаване знанията за виното се оказва нейно призвание. Един от малкото български винени инфлуенсъри, които дават повече информация, отколкото позират! Еми е наш клиент още от началото на нейната "инфлуенсър" кариера, с която бързо станахме приятели, а доставките след нейната винаги закъсняваха, защото разговорите с нея са интересни.

Ето какво сподели Еми за нас:

 

Запознанството ми с Apollowine се случи съвсем очаквано, а именно малко, след като започнах да работя в сферата на винения маркетинг. Първоначално ме привлече интересното портфолио от вина, което комбинира богат български асортимент с интересен и любим внос. След първата си поръчка останах изненадана колко организирано работят. Отношението към клиентите си е един от ключовите моменти, с които ме спечелиха освен като техен колега от бранша, но и като клиент. Към днешна дата за мен Apollowine е все така провокиращо интереса ми с нови вина и собствен внос, който определено разнообразява винената сцена в България! Честити първи 10 години с пожелания за още повече вдъхновение и нови винени открития!

 

ЛЮБИМИТЕ 3 ВИНА на ЕМИ:

 

Одесос Каберне Фран Цонево  купи тук>>

Pink Sky Розе на Bottles Opinion купи тук>>

Вила овчарово Пино Ноар купи тук>>

 

 

Ели Кхунова

 

Ели Кхунова - неуморим пътешественик с екстравагантен стил, безкрайно добра и любознателна душа. Ели е човек на изкуството, винаги търси и намира красивата страна на нещата, а виното е още едно любимо изкуство, което винаги е в центъра на разговора.

 

Ето какво сподели Ели за Аполоуайн:

Какво е за мен Apollowine? Apollowine е моята лична библиотека….за вино. Когато искам да избера вино, за да дегустирам и обогатя знанията си за непознат сорт, когато избирам подарък за специален човек или когато искам да купя любимо вино, отговорът за мен е Apollowine. 

Някой ме попита преди време от къде се информирам за нови винарни, марки и тенденции. Моето място е библиотека за вино Apollowine. А кои са те? Това са Дони и Митко, които професионално, грижливо и безкомпромисно селектират виното в сайта, за да предложат на нас, Apollos, качествено вино (както от България, така и от Стар/ Нов свят) и, разбира се, на достъпна цена. Иначе казано „creme de la creme“ на винения пазар у нас.

 

ЛЮБИМИТЕ 3 вина на Ели Кхунова:

 

Сарва Рубин Apollowine selection купи тук >> 

Пет Нат Сандански Мискет Орбелия  купи тук >>

Three Generations купи тук >>

 


Най-нови
Най-популярни
Категории
Месечен архив
Теми
Тагове

Wine Affairs

8 жени, които променят българскaтa винeна сцена: Светла Карабаджакова

Греяно вино : рецептата!

Назад          Магазин