За къде пазарувате?
INSPO
2 мин.

10 истории на наши клиенти: Радослав Радев

APOLLOWINE – МОИТЕ ДОБРИ СЪСЕДИ
1
Благодарим, че харесахте тази статия.
Apollowine стана на 10 години! Когато през 2012г решихме да създадем Apollowine.com – специализиран онлайн магазин за вино и най-вече българско вино, много малко ни вярваха, че е възможно да се случи и то в България. Ние търпеливо се трудихме и отдадени на мисията си да бъдем посланици на българското вино, успяхме да положим началото на един по-модерен, по-достъпен, с иновативни възможности начин на пазаруване на виното, а именно онлайн. Днес, след 10 години, по-мъдри, по-опитни и вероятно по-разпознаваеми на българската и световна винена сцена, искаме да ви запознаем с 10 наши лоялни клиенти и вече приятели, които споделят своята история с Apollowine.com.В поредица от блог-статии ще ви срещнем с всеки един от тях - интересни личности и истински вино ценители, които избраха Apollowine.com  за свой онлайн магазин за вино!
Радослав Радев или Радо – един от нашите приятели ( и клиент), който някакси винаги е бил част от нашия винен път и развитие. Винаги откровен и директен, с изключително чувство за хумор и специално отношение към хубавата част от живота, смело можем дори да го наречем и бохем - обича да си угажда! Радо, макар и с юридическо образование, което често може да ви подведе, е изключително ерудиран човек, който обича живота и умее да се забавлява. Винаги търси приятелския подход към хората и виното, затова и винаги е весело в неговата компания.. Благодарим му, че се съгласи да сподели своята история, кояот ви поднасяме сега. А най-отдолу ще откриете и 3 любими вина, които Радо често избира от нашата селекция.

Ето и неговата история:

Както често става, в някакъв прекрасен ден, човек вижда или научава нещо, и изведнъж осъзнава как минава времето. И аз така се почувствах, когато разбрах, че Apollowine става на десет години. Не са много, не са малко, но е юбилей, който трябва да бъде отбелязан.

 

Дони и Митко винаги са били по някакъв начин част от моя път през лабиринтите на българското вино. Пътищата ни са се преплитали, пресичали, разделяли, после отново са се срещали... Всеки от нас е работил на различни места, заемал е различни позиции, пътувал е, живял е в различни страни, връщал се е, но каквото и да е ставало, тези двамата винаги са били някъде наоколо. Даже си купиха апартамент на сто метра от мястото, където живея (което определено вдигна още повече и без това високото ниво на махалата). И стана така, че децата им израснаха пред очите ми. Включително и най-малкото, което сега стана на десет години - Apollowine.

Затова сега ми е малко трудно да кажа как точно виждам Apollowine десет години след създаването на компанията. В началото дори и аз бях леко скептичен към поредното им начинание – струваше ми се, че пазарът не готов за такъв тип търговия, че всичко е много сложно – доставки, складове, логистика, обработка на поръчки и плащания, активно онлайн присъствие... Не им беше лесно, но пък се оказа, че са избрали точния момент и правилния подход. И като резултат се получи не само успешен онлайн магазин за вино, но и изключително полезен каталог на винарски изби, вина и всичко около виното. И в крайна сметка, влиятелна винена медия. Често влизам на сайта, не за да купувам, а просто да разгледам какво ново се е появило на пазара, да проверя някаква информация, да прочета нещо интересно или за да сверя оценките си за някое вино. И малко вътрешна информация – оценките ни много често съвпадат.

Но също толкова често влизам на apollowine.com за да избирам и купувам – за мен, за приятели, за дегустации, за събития. Селекцията на вината, която Apollowine прави, е изключително прецизна, като същевременно асортиментът е много голям и разнообразен. Цените са отлични, доставките са бързи, капризите се приемат с усмивка и се удовлетворяват. Това последното е важно, защото с Дони и Митко сме правили селекции за доста...хм, да кажем взискателни клиенти и за много специални събития, и всички са оставали доволни и щастливи. Което е най-важното.

 

Такива съседи си имам. Тихи и спокойни, позитивни и иновативни. Винаги мога да вдигна телефона и да помоля за малко брашно, два стола за купона или за помощ при пренасяне на пиано. Никога не съм го правил де, но пък съм вътрешно спокоен, че имам тази опция. Наред с опцията спешно да си търся някакво вино и също толкова спешно да го получа – от нея се възползвам често. И с нетърпение чакам редките, но запомнящи се сбирки на импровизирания винен клуб Ючбунар!

 

Да ви е честит юбилеят, още много по десет и все така да сте наоколо!

 

ЕТО и 3 любими вина на Радо от нашата селекция:


Най-нови
Най-популярни
Категории
Месечен архив
Теми
Тагове

Аполоуайн в медиите - Бакхус

Зинфандел или ЗИН - фан - дел

Шампанско Катие

Назад          Магазин