NEWS
2 мин

Apollowine става на 10 години

Променяме смело логото
0
Благодарим, че харесахте тази статия.

Посрещаме Септември 2022 с десетилетие мъдрост. Цял живот опит. Отправяме се към следващите 1️⃣0️⃣години заедно, както винаги, благодарение на всички вас – приятели, клиенти, винопроизводители - семейството на Apollowine.

 

Изкуството на промяната


Празникът е тук и имаме какво да празнуваме – ново лого, ново място, нови вина, нови изживявания! Това послание е за всеки, който някога е спирал да мисли за миналото, настоящето и бъдещето.⠀

Преди точно десетилетие Apollowine беше един от първите онлайн магазини за българско вино. Да, за българско вино. Преди 10 години Apollowine.com беше една смела идея на Димитър Николов, която продължи да се развива, за да стане това, което е днес и ще бъде утре – всичко за виното – не само онлайн магазин, но и консултант, и източник на знания за виното.

 

Apollowine 3.0 от ново поколение, който подготвяме, ще бъде:

 

  • - по-удобен, по-богат и по-модерен онлайн магазин, от който да продължите да пазарувате и учите за виното.
  • - мултифункционална физическа локация, която обединява нашия fullfilment център за всички онлайн поръчки, шоурум с възможност за дегустации,
  • - пространство за нашата Apollo Wine Academy и не на последно място градина и удобни паркоместа.

 

За да отпразнуваме нашите 1️⃣0️⃣ години юбилей, разработихме ново лого – модерно, еклектично, минималистично, съчетаващо серифен и сансерифен шрифт, сменихме нашият монограм много смело и ви го представяме сега!

Избрахме да растем, да се променим, да бъдем модерни. Ние сме без възраст, но все още растем. Научавахме нови неща при всяка възможност. Над 10 години винаги ще ни намирате в живота си!


Едно десетилетие по-късно, а ние все още процъфтяваме!

 

В следващите няколко месеца сме ви подготвили много и все приятни и интересни събития и възможности за среща с вината от нашата селекция.

- интересни истории с наши клиенти
- интересни дегустации лично с Димитър Николов
- много нови вина и още много!

 

Следете всичко тук и в социалните ни канали...

A P O L O
W  I  N  E
Shop.Taste.Learn

#newbeginnings #nextlevel #apollowineselection #apollowineacademy #apollowinetasting #wineshop #sayyestobulgarianwine #learnwine


Най-нови
Най-популярни
Категории
Месечен архив
Теми
Тагове
apollowine.com
магазин за вино
вино обучения

10 истории на наши клиенти

10 истории на наши клиенти: Радослав Радев

10 истории на наши клиенти: Bernhard от Германия

Назад          Магазин