EXPLORE
2 мин
CORAVIN - най-доброто за виното!
Иновации
0
Благодарим, че харесахте тази статия.

 

Чували ли сте за CORAVIN? Знаете ли какво е? Вероятно да, а може би не! Всеки, който го е виждал, пипал, чел за CORAVIN веднага си го пожелава и мечтае да го има вкъщи като истински вино любител! Е, CORAVIN Bulgaria празнува втория с рожден ден и сега е иделаният момент и вие да празнувате заедно с тях.

 

Технология за ценители, единствена по рода си, предлагаща перфектно съхранение на любимите ни вина – това е Coravin, без съмнение най-доброто нещо, което се е случвало на виното.

 

Уредите Coravin ни позволяват да пием вино на чаша, от която и да е бутилка с коркова тапа, без да я отваряме и без риск от оксидация.

Мнозина го наричат тирбушон от Космоса. Напълно заслужено, защото благодарение на системите Coravin пред нас се разкрива цял свят, изпълнен с възможности за дегустиране, експериментиране и опознаване на виното, както никога досега.

 

 

 

Системите Coravin са подходящи, както за домашна употреба – за дегустации и организиране на винени вечери с приятели у дома, така и за професионална – в ресторанти, барове, дегустационни, където често срещан проблем е бедният асортимент, който повечето заведения предлагат откъм вино на чаша.С Coravin този проблем е решен, тъй като клиентът има възможността да се „разходи“ из цялата винена листа, да опита качествено вино на чаша и да обогатява винената си култура.

 

Технологията за работа с уреда е лесна и иновативна. Игла пробива корка, инжектира инертен газ аргон – без вкус, цвят, мирис и без опасност да влезе в контакт с виното, като запълва пространството от излятата течност, а с изваждането на иглата малката дупка в тапата се запечатва, тъй като коркът има пореста структура и способността да възстановява първоначалните си размери. По този начин се елиминира наличието на въздух и оставащото вино в бутилката може да се съхранява с години. Освен това уредът не изисква никаква поддръжка, а към него се предлагат и различни аксесоари, като игли за бързо наливане (подходящи предимно за заведенията), игли за стари вина на възраст над 10 години, подходящи за любители и колекционери, както и най-новите premium игли, които не позволяват попадането на корк в чашата.

 

От четири години Coravin е най-добрият приятел на всички ценители на виното по света, а от две години е достъпен и за българските винени любители.

Свобода на избора. Нови хоризонти в разбирането и опознаването на виното. Това е Coravin – безупречен и достъпен. Защото няма място за компромис, когато става дума за любимите ни вина.

 

А този месец, цял месец представяте ли си, CORAVIN България празнува рожден ден!

И подаръци получавате вие – с всеки закупен CORAVIN MODEL ONE ще получите и вино на стойност 50лв! И веднага ще можете да изпробвате Covarin-a!

Ние, Apollowine, ще подбреме виното според вашите желания!

 

Вижте по-детайлно Coravin Model One тук >>

Да не чакаме Коледа, за да сбъдем мечтите си! Всеки вино любител заслужава CORAVIN Model One вкъщи + ПОДАРЪК ( вино за 50лв) само сега!


Най-нови
Най-популярни
Категории
Месечен архив
Теми
Тагове

Назад          Магазин