За къде пазарувате?
NEWS
2 мин.

Мидалидаре ROCK In The Wine Valley

Винени курсове
0
Благодарим, че харесахте тази статия.

Време е за Midalidare Rock in The Wine Valley!

 

Midalidare Rock In The Wine Valley ще се проведе на 14, 15, 16 и 17 юли 2022-а година. На сцената в долината на виното ще видим - Judas Priest, Whitesnake, Within Temptation, Running Wild, Ugly kid Joe, The Dead Daisies, Silent Winter, Freedom Call, Firewind, Project Renegade, Alestorm, Ross The Boss, Scanner, Beyond the black, Shakra, The Broken Ravens и др.
 

По време на рок фестивала в долината на виното ще бъдат организирани и винени курсове за ценители и любители. Курсовете ще се провеждат в дните 15, 16 и 17 юли в часовете между 13:00 и 17:30. Всеки курс е с времетраене от 60 минути и може да бъде посетен от до 30 човека.

 

Ще разберем кои рок музиканти са инвестирали във винопроизводството, успешни ли са техните вложения, кои са любимите им сортове и как се справят с нелеката задача да произвеждат вино.

 

Освен това ще може да разберем за влиянието на природоклиматичните фактори върху сензорния профил на вината, проявата им в петте лозаро-винарски района в България и спецификите на вината от съответния регион. Тематиката ще бъде демонстрирана и подкрепена с 6 вина от различни райони и изби на България, представящи във висока степен регионалните специфики.

 

Начинаещите любители ще могат да се запознаят с професията „Дегустатор“.  В презентацията е включена информация за това какво се оценява в хода на дегустацията на вина, като с достъпна терминология се посочва същността на отделните направления и поднаправления за характеристика им. Различните страни на винения аромат и вкус се демонстрират с 6 бели, розови и червени вина, както български, така и чужди.

 

  • Всички курсвое могат да бъдат видени на страницата на фестивала – https://midalidarerock.bg
  • Резервации се приемат на телефон +359 886 740886 и e-mail - lilia@midalidare.bg

Най-нови
Най-популярни
Категории
Месечен архив
Теми
Тагове

8 жени, които променят българскaтa винeна сцена: Светла Карабаджакова

Греяно вино : рецептата!

Японското Каберне Совиньон на Пинк Пеликан

Назад          Магазин