NEWS
1 мин
Най-големият онлайн търг за редки уискита Distilled пуска Sothby
Макалан и други редки бутилки
1
Благодарим, че харесахте тази статия.

Сотби предлага на онлайн търг за редки бутилки Макалан и Колекция Прима и Ултима 

От най-редките и търсените бутилки Макалан до Колекцията Прима и Ултима, която се състои от 8 супер редки бутилки, до разнообразие уискита включително и всепризнатото Самароли Лафройг 1970. Сотби Дистилд, включва някои от най-редките уискита предлагани на търг, който се състой от 267 лота. Това е най-големият търг за спиртни напитки някога предлаган онлайн.

Търга е активен само още два дни, до 01.09.2020, така че побързайте ако искате да се включите в него. Ето линк към него: https://www.sothebys.com/en/digital-catalogues/distilled-the-macallan-fine-rare-and-the-prima-ultima-collection

Невероятния избор, които предлагат Сотби в този търг, разбира се носи своята цена. Редките бутилки Макалан са с начална цена от 28 000 Британски лири за Макалан 1945 г. и 11 000 Британски лири за Самароли Лафройг 1970. Перлата в короната на търга е изключително рядката колекция Прима и Ултима. Тя съставена от 8 супер редки сингъл винтидж малцови уискита от 8 различни дистилерии, като бутилките са изтеглени от  специално подбрани бъчви от Др. Джим Бевъридж OBE. Всички дистилерии в тази колекция са собственост на Диаджио, които са произвели само 238 комплекта от него, а този тук е комплект №1.

Диаджио ще дари сумата достигната за тази колекция от търга на Water AID.

Заедно с 8-те бутилки собственика на тази колекция ще получи и красива книга описваща историята на ценните напитки, както и 20 мл. дегустационни бутилки на всяка от тях. Началната цена започва от 16 000 Британски лири.

Посетете Аполоуайн за да видите разширената селекция от спиртни напитки, в която Макалан, разбира се присъства, ето линк към нашата селекция.

Аполоуайн може да импортира закупените от Вас бутилки и да ги съхранява в помещение с контролирана температура и влажност. 


Най-нови
Най-популярни
Категории
Месечен архив
Теми
Тагове
Редки Уискита
Макалан
спиртни напитки
алкохол

Назад          Магазин