NEWS
2 мин
No Time To Die: Bollinger 007 Special Cuvee
Шампанско Bollinger 007 Special Cuvee
0
Благодарим, че харесахте тази статия.

За всички фенове на Bolli в чест на най- новия 25ти James Bond филм No Time to Die: лимитирана серия Bollinger Special Cuvee 007.

Като официалното шампанско на филма за последните 40 години, Болинджър представят лимитирана серия Bollinger Special Cuvee 007.  Върху кутията е изобразен силует на Бонд заедно с неговия винтидж Aston Martin DB5, както и няколко запомнящи се детайла на бутилката като златна BOLLINGER 007 яка на всяка една бутилка - едно леко намигване за кодовото име на Бонд.

Всъщност партньорството на Бонд и Болинджър е много отдавна. За първи път създателят на Бонд, Ян Флеминг, споменава шампанското в своята книга Diamonds are Forever, а шампанското прави своята премиера през 1973 във филма Live and Let Die. В края на 70-те години на 20 век след джентълменско стискане на ръцете между Albert Broccoli и семейство Болинджър, Болинджър става официалното шампанско на James Bond. Тяхното партньорство се развива през годините и днес то е разпознаваемо и за двете страни.

 

Bollinger Special Cuvee 007 вече е тук и можете да му се насладите заедно с премиерата на No Time To Die, в който, ех, за последен път ролята ще изиграе Даниел Крейг .

 


Най-нови
Най-популярни
Категории
Месечен архив
Теми
Тагове
шампанско; Болинджър;

Назад          Магазин