За къде пазарувате?
NEWS
2 мин.

Wine Affairs: вино и разговори за нещата от живота

заедно за виното, баланса, потенциала и предизвикателства
1
Благодарим, че харесахте тази статия.

Като повечето хубави неща, съзадени с любов, идеята за Wine Affairs се роди естествено и леко. Тя е еклектично съчетание на две далечни на пръв поглед, но близки по същество материи – виното и разговорите, разкриващи нови перспективи за нещата от живота. Както са ни ценни вкусовете и усещанията, до които се докосват сетивата ни, така е и много важно едновременно с това да се погрижим за умовете и душите си.

 

Трудно успявахме да потиснем желанието да се прекъсваме, разговаряйки по темата J. Всеки от нас споделяше идеи и гледни точки, докато останалите имаха чувството, че другият говори с техните думи, че си четем мислите и се надпреварваме кой пръв да ги изкаже.

 

Така развълнувани от тези моменти на творчество и единомислие, си представихме колко хубаво би било да можем и в по-широк кръг да говорим, да откриваме, да опитваме нови вкусове и мисловни модели и разбира се, да се забавляваме. И-и-и речено-сторено! Решихме да направим поредица от събития, в която обединяваме изкусителни винени дегустации с вълнуваща работа с ума и духа, за да потърсим и намерим промяната в себе си, баланса, вдъхновението или просто радостта от живота.
 

Темата на всяка среща на Wine Affairs е различна (виж и се запиши в програмата >>тук), а целта на всички е една – да се наслаждавамe много, да се забавляваме искрено, да усетим и грабнем момента.
 

Не пропускайте да заявите мястото си за едно събитие или специален пакет от 4 събития

ВИЖ И ИЗБЕРИ ТУК

 

КОИ СМЕ НИЕ

_________________________________________________________

 

ДЕСИСЛАВА ВЛАДОВА ( ДЕСИ)

Деси Владова - искрената любов и грижа към хората, лекотата и радостта от общуването с тях и способността с индивидуалния си подход да помага и подкрепя, я вдъхновяват и водят към настоящата й роля – на лайф коуч, преминал редица сертификационни и обучителни програми, доверен събеседник, личен и екипен ментор и мотиватор.

Мисия и ценности:

Вярвам. Вярвам в доброто и човечността, без да съдя и поставям етикети. Вярвам, че балансът в живота е постижим. Вярвам, че всеки има нужния потенциал да постига мечтите си и да ги превръща в цели, а аз съм тук, за да Ви подкрепя в реализирането им. С работата си като лайф коуч, мотиватор и доверен събеседник окуражавам клиентите си – отделни личности и организации да поемат по пътя на желаната промяна. Вярвам, че с постоянство, грижа и любов, с лекота и малко като на игра – всичко е възможно!

Деси се утвърждава като доказан професионалист след 25 години работа на ключови търговски позиции в основните национални телевизии, както и в други български и международни компании. А личният й подход, съчетаващ емпатия и последователност, грижа и целеустременост, добитият опит от работата с екипи и комуникацията с хора, както и предизвикателните и разнообразни лични и служебни ситуации, които среща в житейския си и професионален път, насочват интереса й към действия в подкрепа на другите и я превръщат в доверен и надежден партньор.

С Деси Владова можете да се свържете на:

Desi.vladova@gmail.com

+ 359 885 456 491

 

ДИМИТЪР НИКОЛОВ (МИТКО)

Винен професионалист, вдъховяващ лидер, визионер - това е всичко, което описва Митко. Ние го наричаме СЪРЦЕТО на компанията, тъй като безспорно обичаме да ровим из неговото безкрайно въображение: вина, истории, дегустации, винарни, винари, бизнес с вино, които оформят неговата визия. Фантастичните концепции, които циркулират във вените му, непрекъснато поддържат неговата страст към виното. Неговият опит в корпоративна среда му помага да организира непрестанните си идеи, което му дава свободата да се концентрира спокойно върху различни идеи и задачи. Чаровен по природа с юнашко чувство за крайно себеизразяване и самоиронизиране. А колкото до неговата индивидуалност, най-голямата въртешна сила е неговият безкраен оптимизъм и позитивно отношение към живота.

международен съдия на едни от най-големите и престижни световни конкурси за вино - Decanter World Wine Awards, Mundus Vini, The Balkans International Wine Competition

преподавател в WSAB ( Wine & Spirits Academy Bulgaria) - първият сертифициран филиал на световно известната WSET ( Wine and Spirits Education Trus) в България

винен консултант, байер, сомелиер,

 

Твърдо вярващ и търсещ качестото без значение дали става въпрос за вино или отношение. Страстен любител на природата и спорта ( тичане, кросфит, тенис).

 

Може да последвате Митко в Instagram

 

ДОНКА КОСТУРСКА-НИКОЛОВА ( ДОНИ)

Дони следва нейната формула за щастие, а именно: 50 % семейство + 30 % вино + 10 % спорт (всеки ден) + 10% други хобита = 100% щастие

Дони е жизнено важната връзка между онлайн търговията, клиентите и крайният срок. Хвърлена на дълбоко в разработването на уебсайта, онлайн продажбите, социалните платформи, тя обожава именно тази социална, креативна и административна част от работата в Apollowine.com, заедно с любимото и черно еспресо. Мултифунционална, тя е човекът, който ще свърши всичко, което е поставено на бюрото й без значение какво ще и коства.

Креативна, учтива и не само, дори много повече аналитична, винаги с внимание към детайла и следване на установени принципи, когато организира винени събития, разговаря с клиенти или бизнес партньори.

WSET Level 3 Certified, London

Masters Degree in Marketing, Sofia University

Затова тя е РАЗУМЪТ. Добра в планирането, изпълнението, винаги нащрек и готова да вмъкне още нещо сред задачите си. Още един безусловен любител на природата, който непрекъснато мечтае за пътуване по света. Другите и силни страни са постоянстовото, неутихваща енергия, говори малко, върши много! Тя е истински силна вътрешно и креативна душа. Обича цветята, дежата, фотографията и спорта.

 

С Дони може да се свържете:

d.kosturska@apollowine.com

+359 898 701 183

 

ВИЖ ВСИЧКИ WINE AFFAIRS СЪБИТИЯ И ИЗБЕРИ >>

10 Април / срдя/ 19:00 - 20:30 WINE AFFAIRS vol.1: ВИНО И БАЛАНС В ЖИВОТА: какъв баланс търсим и как да го постигнем, за да живеем пълноценно | Цена: 110лв.

08 Май / сряда/ 19:00 - 20:30 WINE AFFAIRS vol. 2: ВИНО И МЕЧТИ: Да превръщаме мечтите сив  цели, които да реализираме с лекота и като на игра | Цена: 110лв.

18 Май / събота/ 19:00 - 20:30 WINE AFFAIRS vol. 3: ВИНО И ВРЪЗКИ: Перфектната връзка съществува ли? И как да я постигнем. | Цена: 110лв.

29 Май / сряда/ 18:00 - 19:30 WINE AFFAIRS vol. 4: ВИНО И РАЗВИТИЕ: Какво развитие ни е нужно, за да бъдем още малко по-щастливи. | Цена: 110лв.

ПАКЕТ: 4 in 1 WINE AFFAIRS \ Цена: 400лв.


Най-нови
Най-популярни
Категории
Месечен архив
Теми
Тагове

Как оценяваме вината в селекцията ни?

Празнично работно време: Април - Май

8 жени, които променят българскaтa винeна сцена: Светла Карабаджакова

Назад          Магазин