Как мога да поръчам продукти от www.apollowine.com?

За да поръчате продукти от www.apollowine.com, Вие трябва:
 
1) да изберете конкретните продукти, които желаете като натиснете бутон „Купи”. Така продуктите се добавят във вашата „Кошница”
2) когато приключите с добавянето на продукти, Вие трябва да натиснете бутон „Поръчай”, което ви отвежда във вашата кошница. >във Вашата кошница определяте желаното количество, място за доставка и начин на плащане.
3) въвеждате и потвърждавате необходимата задължителна информация (име, фамилия, телефон, адрес и email). За нови потребители е необходима регистрация с e-mail адрес. За съществуващи потребители е необходимо да влезнете в профила си.
 
Ако сте избрали начин на плащане „Кредитна/ дебитна карта” Вие ще бъдете препратен към защитена страница на банката партньор ( Обединена Българска Банка), в която да въведете данните от банковата карта, с която ще бъде извършено плащането. При заплащане с карта:
1) отваря се платежна страница на обслужващата ни банка (ОББ), където въвеждате данните на вашата карта
2) aко сте регистрирани в схемите за автентикация Verified by VISA или MasterCard SecureCode се отваря автентикационна страница на вашата банка Издател, където въвеждате паролата си за аутентикация.

                                                                            

3) при успешна транзакция, на екран се визуализира транзакционна бележка, която разпечатвате или запазвате


При заплащане в брой: Вие избирате опция "В брой" и заплащате дължимата сума на нашия куриер - партньор. Плащане в брой е възможно само са поръчки с доставка на територията на България.
* Когато сте избрали и потвърдили информацията за доставка и плащане, натискате бутон „ПОТВЪРДИ” и тогава вие успешно сте поръчали желаните продукти.

Как мога да проследя изпълнението на моята поръчка?

Когато успешно поръчате продукти на www.apollowine.com, ние Ви изпращаме потвърждение за приемане на Вашата поръчка на предоставения от Вас email.

След това ние приготвяме вашата поръчка и я предоставяме на нашия партньор – куриер, който да ви я достави. Вие получавате имейл за деня на доставка на вашата пратка.

За точния ден и час на доставка ще получите съобщение или обаждане на посочения от Вас телефон за връзка от нашия куриер.

Дигитален подаръчен ваучер: общи условия

* Ваучерът може да бъде осребрен за всички продукти предлагани онлайн на www.apollowine.com.
* При поръчка се въвежда ПЕРСОНАЛЕН КОД, предоставен единствено на получателя, който активира сумата от ваучера (20,50 или 100 лв.).
* Ако сумата на избраните продукти е no-ниска от стойността на ваучера, разликата не се възстановява. Ако сумата е по-голяма от стойността на ваучера, то разликата се доплаща. Ваучерът не може да бъде осребрен за сумата в брой.
" Може да използвате кода до 60 дни от датата на получаването му. След изтичане на срока кодът се деактивира.
* Ваучерът може да се използва за поръчки с доставка само на територията на България и Европа ( неможем да доставяме в Швейцария, Финландия), не доставяме до САЩ и Азия
* Тъй като кодът на ваучера е за еднократна употреба, сумата от ваучера трябва да бъде използвана напълно.

В каква валута мога да заплатя моята поръчка?

APOLLOWINE.COM приема плащане само и единствено в български левове ( BGN).

Всяко плащане в различна от обявената валута подлежи на банкови такси и комисионни от обслужващата банка на картодържателя.

* На всяко международно плащане направено с директен банков превод по сметката на "АПОЛОУАЙН" ЕООД се налага с банкова такса за международен превод на стойност не по-малко от 25лв или 0,2% от стойността на сумата ( и равностойността му в евро по курса на деня ( 1 евро = 1.9558лв)

Начини на плащане

APOLLOWINE.COM предлага три начина на плащане:

1.  С банкова кредитна или дебитна карта ( VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro)

2.  С наложен платеж, т.е. плащане в брой в момента на доставка на поръчката на куриер.

3. По банков път - директен депозит по сметка на „Аполоуайн” ЕООД

 

MyPos  в лева ( за плащане с директен депозит по сметка)

BIC/ SWIFT: INTFBGSF

IBAN: BG57INTF40015070212002

Банка: iCard AD

 

MyPos в евро ( за плащане с директен депозит по сметка)

BIC/ SWIFT: INTFBGSF

IBAN: BG64INTF40015052143492

BANK: iCard AD

 

ОББ банкова сметка в лева:

SWIFT: UBBS BGSF

IBAN: BG49 UBBS 8002 1075 2329 30

BANK: United Bulgarian Bank

 

OББ банкова сметка в евро:

SWIFT: UBBS BGSF

IBAN: BG11 UBBS 8002 1446 7502 10

BANK: United Bulgarian Bank

 

* Такса международен банков превод от 12 euro се налага на всички международни плащания направени с директен депозит в ОББ

ЕN PRIMEUR кампанията: общи условия

Какво е En Primeur?

En primeur идва от френски и означава „закупено на зелено”. Всъщност това е закупуване на вино преди то да е бутилирано и официално пуснато на пазара. Виното е от по-стара реколта и се купува сега, а се доставя след определен период (предварително обявен). Всяко едно от ТОП вината En primeur отразяват по най-запомнящ се начин характера и тероара на региона, на енолога и концепцията на избата, в която е създадено.

Кои вина Apollowine определя като ТОП вина En primeur?

  • Това са тези вина ( бели, червени и пенливи традиционен метод) от по-стари или настоящи реколти, които отразяват уникалността и характера на тероара, от който произхождат!
  • Това са тези вина ( бели, червени или пенливи традиционен метод), които Димитър Николов, winebuyer и винен експерт на Apollowine, откри, дегустира и оцени на най-високо ниво на българския винен пазар към момента!

 

Kaк работи En primeur?

  • Вината En Primeur се закупуват преди те да са пуснати на пазара официално, докато още отлежават в избата.
  • Като гаранция за закупеното Топ вино En primeur, Apollowineви изпраща Сертификат за уникалност, удостоверяващ вашата собственост върху бутилката/ ите.
  • След изтичане на обявения En Primeur период, вината се доставят и съхраняват в нашия склад. След уточняване с клиента на актуалния адрес за доставката, Apollowine доставя поръчаното Топ виното En primeur до врата.

 

Защо да купя ТОП вино En primeur?

  • Защото цената En primeur  е гарантирано по-ниски от цената, на която се предвижда то да бъде пуснато на широкия пазар.
  • Защото закупуването на вино En primeur е може би единственият сигурен начин да притежавате вино от изключително лимитирани серии ( някои изби произвеждат дори само по една бъчва от тези вина или дори единични бутилки)!
  • Защото решавате избора на това  какво да отворите на скъпи гости, какво да подарите на най-добрите си приятели, какво да отворите на важните събития от вашия живот.

 

Какво плащам?


Цената на Top виното En primeurе гарантирано по-ниска ( включва ДДС и стойността на доставката) от цената, на която ще бъде официално продавано след като изтече En primeur периодът.

Какви са начините на плащане?


С банкова карта: заплащате 100% в момента на закупуването! Получавате електронна фактура за 100% авансово плащане, което удостоверява вашата покупка.

С наложен платеж: заплащате 50% от стойността на поръчката в момента на закупуването (при доставка на фактурата с куриер) и 50% - остатъка от стойността, в момента на доставката на виното. В случай на последвал отказ от поръчката, Apollowine.com ( АПОЛОУАЙН ЕООД) си запазва правото да задържи платената сума в полза разходите на дружеството за тази поръчка.

Какво получавам при плащане?

 

След като изберете и закупите ТОП вино En primeur, вие заплащате 100% стойността му предварително. Apollowine ви изпраща Сертификат за уникалност (и фактура), който удостоверява и гарантира направена покупка на конкретните количества. Сертификат за уникалност може да разпечатите от поръчката във вашия профил на Apollowine.com.


Кога се доставя виното En primeur?

 

En primeur вината обикновено са отворени за продажба в определен (обявен) период от време, с крайна дата. Моля проверете внимателно периода, в който Топ вината En primeurса достъпни за закупуване. Периодът на доставка е ориентировъчен  и подлежни на промяна ( ако обстоятелствата го наложат), за което вие ще бъдете своевременно уведомени.

 

 

ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ НА WWW.APOLLOWINE.COM

Условия на доставка

**********************************************************************************

Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка от наш доверен партньор - куриерска фирма. За доставки на територията на София-град разчитаме на наш доверен шофьор.

 

До адрес на територията на цяла България ( без София):

АКО ЩЕ ЗАПЛАТИТЕ С БАНКОВА КАРТА:

До 6  бутилки (в една пратка) - 10.00 лв. под 150лв.

До 12 бутилки (в една пратка) - 16.00лв. под 150лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ПОРЪЧКА НАД 150ЛВ. ЗАПЛАТЕНА С КАРТА

 

АКО ЩЕ ЗАПЛАТИТЕ В БРОЙ ( НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ) ПРИ ДОСТАВКА:

До 6  бутилки (в една пратка) - 12.00 лв. под 150лв.

До 12 бутилки (в една пратка) - 18.00лв. под 150лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НАД 300ЛВ АКО ЗАПЛАТИТЕ В БРОЙ.

* Всички пакетни и промоционални пакетни продукти се калкулират като 1 артикул.

До офис на Спиди ( БЕЗ СОФИЯ). В София доставяме САМО до адрес!

АКО ЩЕ ЗАПЛАТИТЕ С БАНКОВА КАРТА:

До 6  бутилки (в една пратка) - 6.00 лв. под 150лв.

До 12 бутилки (в една пратка) - 10.00лв. под 150лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА НА ПОРЪЧКА НАД 150ЛВ. ЗАПЛАТЕНА С КАРТА

 

АКО ЩЕ ЗАПЛАТИТЕ В БРОЙ ( НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ) ПРИ ДОСТАВКА:

До 6  бутилки (в една пратка) - 8.00 лв. под 150лв.

До 12 бутилки (в една пратка) - 12.00лв. под 150лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НАД 300ЛВ АКО ЗАПЛАТИТЕ В БРОЙ

* Всички пакетни и промоционални пакетни продукти се калкулират като 1 артикул.

 

ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ В СОФИЯ-ГРАД СЕ ДОСТАВЯТ ДО АДРЕС:

от 1 до 5 бутилки - 5лв., под 150лв.

над 6 бутилки - безплатна доставка

* Всички пакетни и промоционални пакетни артикули се калкулират като 1 артикул. 

 

Pick-up Point: ОФИС Аполоуайн, ул. Св.св. Кирил и Методий 139, София

!!!N.B! Офисът (pick-up-point) няма наличност от всички активни в онлайн магазина продукти, което налага вашата предварителна поръчка онлайн или по телефона! В случай, че имате въпроси или поръчка за вземане, моля да се свържете с нас на телефон +359898701183, а ние ще ви предложим индивидуален вариант в удобно за вас време за за доставка.

 

* бутилка = 0.75 Л

* един кашон вино съдържа 6 бутилки от 0.75л
** Посочените по-горе цени за доставки са за поръчки на територията на България

 

Всички разходи за доставка се заплащат допълнително в момента на поръчване ако сте заплатили по банков път или в момента на доставката ако сте избрали наложен платеж.

Поръчките се доставят в следните срокове:

  • Най-късно до 2 (два) работни дни – за територията на гр. София и страната, ако са заявени до 11ч
  • Най-късно до 3 (три) работни дни – за територията на гр. София и страната, ако са заявени след 11ч.

****************************************************************************

APOLLOWINE.COM не гарантира наличността на поръчаните артикули. При невъзможност за изпълнение на задълженията си, поради причина, че не разполага със заявената за закупуване стока в наличност и невъзможността за доставка от страна на доставчиците си, APOLLOWINE.COM в рамките на 24 (двадесет и четири) часа след получаване на заявката за покупка, уведомява Клиента за изчерпването на стоката посредством обаждане по телефон на посочения при регистрацията телефонен номер или чрез изпращане на съобщение на посочен от Клиента е-mail адрес.APOLLOWINE.COM ще възстанови стойността на поръчания/те артикул/и или ще промени поръчката по желание на Клиента.
 
Стоката се доставя подходящо опакована, съобразно вида й и транспорта за доставка.

* Вашата поръчка може да бъде опакована в рециклиран транспортен кашон с добър вид, гарантиращ сигурна и безопасна доставка, с грижа към природата!
 
Стоката се предава на Клиента или на трето лице ( на 18г или повече), което приема и потвърждава получаването на същата от името на Клиента като подписва придружаващите стоката документи. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за доставка на посочения от него адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, APOLLOWINE.COM се освобождава от задължението си да достави заявената за закупуване стока. Клиентът може да потвърди желанието си да получи стоката и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, като поема всички разходи по повторната доставка. В този случай започва да тече съответно нов срок за доставка от момента на потвърждението по предходното изречение.
 

Условия за международни доставки

Apollowine.com доставя международни пратки до:

    ДО 10КГ/6БУТ ДО 20КГ/ 12 БУТ ДО 30КГ/ 18БУТ 30 -100КГ/24-60 БУТ 100 -200КГ/ 60-120БУТ
СТРАНА ВРЕМЕ ЗА ДОСТАВКА ЛЕВА ЕВРО ЛЕВА ЕВРО ЛЕВА ЕВРО ЛЕВА ЕВРО ЛЕВА ЕВРО
                       
Румъния
Гърция
Германия
1-2 дни
1-2 дни
3-4 дни
40
45
110
22
25
55
50
75
120
28
40
65
60
100
150
35
55
78
140
140
250

75
75

130

180
180
360
95
95
185
Австрия 3-4 дни 110 55 120 65 150 78 250 130 360 185
Унгария 3-4 дни 110 55 120 65 150 78 250 130 360 185
Белгия 3-5 дни 110 55 120 65 150 78 250 130 360 185
                       
Дания 3-5 дни 120 65 140 75 160 85 250 130 360 185
Италия 3-5 дни 110 55 120 65 150 78 250 130 360 185
Люксембург 3-5 дни 110 55 120 65 150 78 250 130 360 185
Полша 3-5 дни 125 65 140 75 160 85 250 130 360 185
Словакия 3-5 дни 110 55 120 65 150 78 250 130 360 185
Словения 3-5 дни 110 55 120 65 150 78 250 130 360 185
Франция 3-5 дни 110 55 120 65 150 78 250 130 360 185
Нидерландия 3-5 дни 120 65 140 75 160 85 250 130 360 185
Хърватия 3-5 дни 110 55 120 65 150 78 250 130 360 185
Чехия 3-5 дни 110 55 120 65 150 78 250 130 360 185
Естония 5-7 дни 120 65 140 75 160 85 300 160 520 270
Испания 5-7 дни 120 65 140 75 160 85 300 160 520 270
Латвия 5-7 дни 120 65 140 75 160 85 300 160 520 270
Литва 5-7 дни 120 65 140 75 160 85 300 160 520 270
Португалия 5-7 дни 120 65 140 75 160 85 300 160 520 270
Финландия 5-7 дни 140 75 160 85 180 95 300 160 520 270
Швеция 5-7 дни 140 75 160 85 180 95 300 160 520 270

 

* Моля за поръчки до Великобритания да се свържете с нас на имейл: wine@apollowine.com за уточняване на необходимите детайли и изисквания за доставка.

* Моля за доставки до Швейцария и Монако да се свържете с нас на имейл: wine"apollowine.com за уточняване на необходими детайли и изисквания за доставка предварително.

* Apollowine не доставя международни поръчки, които съдържат високоалкохолни напитки.

* 1 кашон = 6 бутилки ( 0,75л) = 10кг

** 2 кашона = 12 бутилки ( 0,75л) = 20кг

*** 3 кашона = 18 бутилки ( 0,75л) = 30 кг.

 

Всяка международна пратка е опакована в специално разработени от Apollowine.com  транспортни кутии със стиропорена конструкция, която гарантира сигурното пристигане на бутилките.

Сумата на транспортния кашон е включена в общата сума за доставка.

Онлайн решаване на спорове

Сайтът "Онлайн решаване на спорове" е официален сайт, управляван от Европейската Комисия с цел помагане на клиенти и търговци да разрешат спорове извън съда.

Ако имате проблем с нещо, което сте купили онлайн, можете да използвате този уебсайт, за да се опитате да постигнете извънсъдебно уреждане на спора. Можете да използвате сайта само ако живеете в ЕС, Норвегия, Исландия, Лихтенщайн и търговецът е установен в ЕС, Норвегия, Исландия, Лихтенщайн. В някои страни можете да използвате този сайт ако сте търговец и можете да подадете жалба срещу потребител във връзка с продукт или услуга, които сте продали онлайн.

Подробна информация на сайта: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage